Arctic Leaders

Vil du engasjere og inspirere ungdom i Norge og verden? Vil du ta del i ungdomsarbeidet til KFUK-KFUM i Russland og Palestina? På Arctic Leaders kan du utvikle deg selv som leder gjennom globalt engasjement og ungdomsarbeid.

I tillegg til å være en folkehøgskolelinje er Arctic Leaders et ettåringsprogram i Norges KFUK-KFUM. Dette betyr at Arctic Leaders tilbyr et litt spesielt folkehøgskoleår. Du får det øverste lederutviklingsprogammet KFUK-KFUM tilbyr, og får bidra til å styrke ungdoms posisjon, ytringsfrihet, mulighet til å påvirke egen situasjon og utfordre til ungt engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt.

På Arctic Leaders får du:

  • Arrangere og delta på ungdomsfestivaler
  • Jobbe med ungdomsarrangementer og eventer i Nord-Norge
  • Oppleve nord-norsk natur på sitt beste
  • Være et forbilde
  • Øve deg på å holde seminarer og kurs
  • Lederutvikling i praksis

 

Å samarbeide med ten sing grupper og YMCA/YWCA i resten av verden er en stor del av programmet. Vi reiser til Russland og jobber sammen med russiske Ten Sing grupper.

En kombinasjon av undervisning, individuell oppfølging og praksis sikrer at dette blir et utfordrende år som du kommer til å huske og som du vil lære av livet ut.

I forkant av skoleåret deltar du på lederkurs.

 

Ten Sing ledere på tur og oppdrag
Mari Bae Hordvik
Å gå Arctic Leaders har gitt meg mange minner for livet. Å reise i både Norge og Russland for å møte ungdomsgrupper har vore lærerikt, spennande og utfordrande. Eg lærte mykje om meg sjølv, og om det å vere leiar. Ikkje minst var det å gå Arctic Leaders skikkelig gøy! Det å kunne gå på folkehøgskole, reise og samtidig jobbe med lederutvikling var ein perfekt kombinasjon
Mari Bae Hordvik
Elev og stipendiat