Bucketlist

På Bucketlist kan du oppfylle dine drømmer og gjennomføre alle de kule tingene du har på bucketlisten din! Her skal dere få planlegge og holde kontroll på linjeøkonomien, mens dere sammen avtaler hvilke aktiviteter vi skal gjennomføre. I tillegg vil du få utfordringer fra lærerne du sent vil glemme!

Bucketlist Nord Norge005
Bucketlist

· Lag DITT år!

· Velg innhold selv!

· Prøv nye ting!

· Bli utfordret!

· Kryss av på din bucketlist!

Bucketlist Nord Norge001
FHS Nord-Norge

· Sov under nordlyset

· Solodøgn

· Packrafting

· Friluftsliv

· Klatring

Bucketlist Nord Norge002
Muligheter i nord

· Surfing i Lofoten

· Hvalsafari

· Lofotfiske

· Hundekjøring

· Strikkhopp

Bucketlist Nord Norge006
Muligheter i Norge og verden

· The sky is the limit!

Hva drømmer du om? Kom hit, del det med oss! Vi vil også være med! Oppleve det magiske nordlyset? Hvalsafari? Kanskje vi skal svømme med haier, eller hoppe i fallskjerm? For oss er mulighetene åpne!

På Bucketlist skal vi sammen sette opp vår egen bucketlist og begynne å gjennomføre punktene på den. Dette gjør at de forskjellige årskullene kan gjøre veldig forskjellige ting. Det er deg og dine klassekameraters ønsker vi skal prøve å få gjennomført i størst mulig grad. Dere skal holde oversikten over økonomien og linjebudsjettet, og planlegge ut fra det.

Det blir nok en utfordring i seg selv å sette sammen en bucketlist for klassen. Dere er sikkert veldig forskjellige mennesker. Men det er litt av sjarmen. Vi har fokus på teambuilding og samarbeid i starten av året, og det trenger vi, men vi legger også inn noen kule utfordringer fra lærerne underveis.

Gjennom året får dere også turer og opplevelser i Nord-Norge med turer til Lofoten, Senja og andre kremplasser!