Ten Sing Leder

Vil du engasjere og inspirere ungdom i Norge og verden? Vil du oppleve Russland, Kina og Sri Lanka? På Ten Sing Leder kan du utvikle deg selv som leder gjennom globalt engasjement og ungdomsarbeid.

I tillegg til å være en folkehøgskolelinje er Ten Sing Leder et ettåringsprogram i Norges KFUK-KFUM. Dette betyr at Ten Sing Leder tilbyr et litt spesielt folkehøgskoleår. Du får det øverste ledertreningsprogammet KFUK-KFUM tilbyr, og får bidra til å styrke ungdoms posisjon, ytringsfrihet, mulighet til å påvirke egen situasjon og utfordre til ungt engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt.

I Ten Sing Leder får du:

  • Arrangere og delta på ungdomsfestivaler
  • Jobbe med Ten Sing i Nord-Norge
  • Oppleve nord-norsk natur på sitt beste
  • Være et forbilde
  • Øve deg på å holde seminarer og kurs
  • Ledertrening i praksis

 

Å samarbeide med ten sing grupper og YMCA/YWCA i resten av verden er en stor del av programmet. Vi reiser til Russland og jobber sammen med russiske Ten Sing grupper.

På Sri Lanka får du et annet møte med YMCA/YWCA. Her blir det sterke møter med barn og ungdom, kvinner og menn som er avhengige av YMCA/YWCA for å overleve. 

I tillegg til Russland og Sri Lanka vil du være med på flere småreiser i Norge, og da spesielt Nord-Norge. 

En kombinasjon av undervisning, individuell oppfølging og praksis sikrer at dette blir et utfordrende år som du kommer til å huske og som du vil lære av livet ut.

I forkant av skoleåret deltar du på lederkurs.

 

Ten Sing ledere på tur og oppdrag